Na 24. Danu manjića općina Lukač pokazala bogatstvo svoje gastronomske ponude

Športsko-ribolovni klub “Drava” iz Terezinog polja održao je na Dravi na ušću mrjestilišta Mala Drava, „Đukin šor“, Dan manjića. Okupili su se brojni članovi kluba, ali i drugi ljubitelji ribe iz Virovitičko podravske županije. Domaćini su se iskazali gastronomskom ponudom i počastili sve goste. Priredba je organizirana pod pokroviteljstvom Općine Lukač. Među brojnim posjetiteljima su bili zamjenik Virovitičko podravskog župana Marijo Klement i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

– Na današnji dan po 24. puta odvija se manifestacija Dan manjića na našoj ljepotici Dravi. Došli su brojni članovi ŠRD “Drava” iz Terezinog polja i njihovi simpatizeri i prijatelji, zaljubljenici u ribolov… Svi prisutni će moći uživati u delicijama, koje su im pripremili domaćini. Općina Lukač je stala iza ove priredbe. Nadam se da će se ova tradicija nastaviti i ubuduće – rekao nam je načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

Okupljeni ljubitelji ribolova družili su se uz dobru hranu, piće i pjesmu, do kasno u noć. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)