Radovi na energetskoj obnovi zgrade društvenog, vatrogasnog i sportskog doma u Dugom Selu Lukačkom približavaju se kraju

Prije nešto manje od dva mjeseca, načelnik općine Lukač Đuro Bukvić i ovlaštena osoba tvrtke PROJECT X d.o.o. Stipo Iličić, potpisali su u prostorijama Općine ugovor o izvođenju radova energetske obnove zgrade društvenog, vatrogasnog i sportskog doma u Dugom Selu Lukačkom. Nakon provedenog postupka Jednostavne javne nabave kao najpovoljniji ponuditelj izabrana je tvrtka PROJECT X d.o.o. iz Kapele Dvora, a vrijednost navedenih radova iznosi 546.302 kuna.

Jedan dio radova sastojao se od demontaže i rušenja, a izvedeni su još zemljani radovi, zidarski, armirano-betonski, stolarski, limarski i svih drugi potrebni radovi, kao i izmjena stolarije (prozora i vrata) koji su zamijenjeni energetski učinkovitom PVC stolarijom. Radovi, čiji se završetak očekivao u ljetnim mjesecima, a najkasnije do 31. kolovoza ove godine, prema riječima načelnika Bukvića bit će gotovi i puno ranije, a “barata” se brojkom od tridesetak narednih dana.

Nakon završetka radova Društveni dom bit će na raspolaganju udrugama i mještanima naselja Dugo Selo Lukačko, kao i svim ostalim udrugama i stanovnicima općine Lukač.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)