Počeo ovogodišnji Bubamara kup u Gornjem Bazju: Virovitica i Pitomača pobjednici prvog dana u konkurencijama U-13 i U-7

U sklopu Dana općine Lukač, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, u nedjelju, 9. listopada održan je prvi dio Bubamara kupa – turnira za mlade dobne uzraste.

U uzrastu U-7 igrale su dvije ekipe, domaća Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo i Pitomača. Igrale su se dvije utakmice i oba puta bolja je bila Pitomača. Najbolji strijelac bio je Jurica Kaša, a za najboljeg vratara proglašen je Arijen Jantol, obojica iz Pitomače, dok je za najboljeg igrača proglašen Ivan Lovrenović iz domaće ekipe.

Pehare i medalje podijelio je trener i tajnik Škole nogometa općine Lukač Robert Špiranec, uz pomoć voditelja Škole nogometa NK Pitomača Gorana Bosilkovskog.

U konkurenciji ekipa U-13 nastupila su četiri sastava: Virovitica, Pitomača i dvije ekipe Škole nogometa općine Lukač – Bratstvo. Prvo mjesto osvojila je Virovitica, druga je bila Pitomača, treće mjesto osvojio je prvi sastav Bratstva, a četvrto drugi sastav Bratstva. Sve pojedinačne nagrade otišle su u Viroviticu. Najbolji strijelac bio je Jan Feketija, za najboljeg vratara proglašen je Josip Vidović, a za najboljeg igrača Filip Blažević.

Medalje i pehare podijelili su načelnik općine Lukač Đuro Bukvić i predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Živković.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Počeo ovogodišnji Bubamara kup u Gornjem Bazju: Virovitica i Pitomača pobjednici prvog dana u konkurencijama U-13 i U-7