DVD Dugo Selo Lukačko svečano obilježilo 90 godina rada

U Mjesnom Domu u Dugom Selu Lukačkom povodom obljetnice 90 godina rada Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugo Selo Lukačko, održana je svečana sjednica na kojoj su tom prigodom podijeljena i priznanja i odlikovanja. Za 10 godina rada priznanja su dobili Josip Perić, Stjepan Ivšić, Ivan Podravac-Zorin, Matija Perić, Goran Feketija i Matej Feketija, a za 20 godina rada priznanja su primili Mirko Perić, Goran Feketija, Ivan Barić, Marko Feketija, Željko Ivšić i Mirko Petrović. Priznanja su uručili zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Lukač Ivica Bukovčan i predstavnik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Milan Majetić. Vatrogasne medalje predsjednik Vatrogasne zajednice općine Lukač Marijan Moslavac uručio je Stjepanu Ivšiću, Ivani Mikić, Martini Ivšić i Marku Feketiji.

Vatrogasne plamenice primili su Vjekoslav Mikić, Ivica Mikić-Franjin, Ivica Mikić-Ivča, Matija Perić, Mladen Perić, Goran Feketija, Goran Bakić i Vlado Malčić, a uručio im ih je načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić, koji je zahvalio svim vatrogascima na požrtvovnosti, te je istaknuo da će i dalje podržavati i pomagati rad svih DVD-a na području općine.
Zahvalnice svim zaslužnima za rad DVD-a uručio je zapovjednik DVD-a Dugo Selo Lukačko Vlado Malčić koji je nakon svečane sjednice postrojio ešalon vatrogasaca i gostiju, te su održali svečani mimohod od mjesnog doma do kapele gdje su zapalili svijeće za sve preminule vatrogasce. (www.icv.hr)

Galerija fotografija…