Načelnik

Načelnik općine Đuro Bukvić

Poštovane mještanke i mještani Općine Lukač,
Poštovani posjetitelji službenih web stranica Općine Lukač

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Općine Lukač putem naše nove službene internetske stranice. Izradom nove stranice svim zainteresiranim posjetiteljima bit će dostupne osnovne informacije o Općini Lukač o radu općinske uprave, mjesnim odborima, udrugama i sportskim društvima te ostalim segmentima i događanjima prisutnim na našem području.

Pokušali smo prikazati svakodnevne informacije na zanimljiv i koristan način. Cilj nam je da informiranost i komunikacija između Općinske uprave, sumještana, ali i svih zainteresiranih bude što kvalitetnija i bolja.

Web stranica je prije svega sredstvo za promoviranje naše Općine i prezentiranje svih komparativnih prednosti našeg kraja potencijalnim posjetiteljima i ulagačima, ali i izvor informacija našim mještanima o svim događanjima na području općine.

Vjerujem da će ova stranica kvalitetnije i potpunije informirati mještane o samom radu općinske uprave, o planovima i projektima, ali biti i poticaj, inspiracija i mogućnost aktivnog sudjelovanja mještana i vas posjetitelja u radu lokalne samouprave, prijedlozima, kritikama, pitanjima, komentarima i mogućim rješenjima.

Srdačan pozdrav

Vaš načelnik
Đuro Bukvić