Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća DVD-u Dugo Selo Lukačko dodjeljena “Zlatna plaketa”

U Društvenom domu u Gornjem Bazju povodom obilježavanja Dana općine Lukač, blagdana svetog Luke, zaštitnika Župe, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća općine Lukač na kojoj je, nakon što je nazočne pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Živković, o rezultatu rada, ali i planovima za buduće razdoblje govorio načelnik općine Đuro Bukvić.

Čestitke na Danu općine domaćinima je uz zamjenicu virovitičkog gradonačelnika Željku Grahovac uputio i izaslanik predsjednika HDZ-a i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić.

U okviru sjednice zaslužnim pojedincima i ustanovama uručena su javna priznanja. Zlatka plaketa “Grb Općine Lukač” kao najviši izraz priznanja za promicanje općine te izniman doprinos njezinom razvoju i općem napretku dodijeljena je DVD-u Dugo Selo Lukačko povodom 90 godina neprekidnog rada i postojanja. Srebrna plaketa “Grb Općine Lukač” dodijeljena je Lovačkoj udruzi “Jastreb” iz Lukača za očuvanje prirode i zaštitu životinja. Nadalje, zahvalnice su dobili Dario Marković iz Velikog Polja, Josip Voščak iz Milanovca, juniorska ekipa Športsko ribolovnog kluba “Drava” iz Terezinog Polja, OPG Mirko Štefović iz Turanovca, Tomislav Pavlović, Stjepan Majsec i Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA. (www.icv.hr)

Galerija fotografija…