Božićna čestitka načelnika općine Lukač Đure Bukvića

Poštovane mještanke i mještani Općine Lukač,

Božić je vrijeme kada nam se u srcima ponovno bude raspoloženja ljubavi, prijateljstva, ljudske blizine i obiteljske topline, koja su, čini nam se, zatrta u životu svakidašnjice, kada se među nas uvlači nemir, potištenost i neizvjesnost uslijed nemogućnosti da zadovoljimo sve naše životne potrebe.

Zato neka Božić u Općini Lukač zakuca na vrata svakog doma kao nadahnuće i pomoć u izgradnji takvog života u obitelji, na radnom mjestu i u našoj općini, u kojoj, osim materijalnih vrijednosti, neće biti zanemarene ni zaboravljene istinske duhovne vrijednosti.

Ne smijemo ni ovog Božića zaboraviti i naše najstarije sugrađane uz tople riječi zahvale za sav njihov doprinos koji su kroz svoj radni i životni vijek ugradili u boljitak Općine Lukač.

Posebne čestitke želim uputiti djeci i mladeži Općine Lukač sa željom da nas, u danima koji im predstoje, svojim uspjesima i postignućima, ispune zadovoljstvom.

Riječi utjehe upućujem i svim bolesnim i nemoćnim osobama, a svima onima koji nemaju radno mjesta upućujem riječi podrške u želji da se u Novoj 2016. godini, uz našu pomoć, ispune i njihova očekivanja.

Želim se u svojoj Božićnoj čestitci prisjetiti i obitelji svih hrvatskih branitelja koji su dio vlastita života ugradili u povijest stvaranja samostalne i slobodne Hrvatske države.

I svima Vama, dragi moji sumještani, u ime Općine Lukač i u svoje osobno, čestitam Božić, Božić vjere i nade, uzajamnog povjerenja i ljubavi, svjetla i života, da ispunjeni takvim idealima živite Novu 2016. godinu uz obilje zdravlja i radosti.

Uvijek sa Vama, uvijek Vaš,

Vaš načelnik, Đuro Bukvić