Fotonatječaj “Ljepote Općine Lukač”

Veselimo se pozvati vas sudjelovati na sedmi po redu fotonatječaj Ljepote Općine Lukač. Tema je i ove godine slobodna (krajolici, životinje, različite građevine poput starih kuća, ljudi, bilje, bunari, radni strojevi, itd.), iako geografski ograničena samo na područje naše Općine. Dobra i kvalitetna fotografija je ona koja privlači pažnju i zanimanje promatrača. Svaki učenik na natječaj može poslati najviše 8 fotografija. Fotografije moraju biti toliko velike da prilikom pregleda na računalu zauzmu cijeli zaslon. Premalene fotografije bit će diskvalificirane zbog nemogućnosti njihove izrade.

Radovi se dostavljaju snimljeni na CD-u, ili na USB sticku u tajništvo škole. Svaki uradak (svaku fotografiju na CD-u ili USB-u) potrebno je imenovati s najmanje tri slova i tri brojke (npr. LIVADA 545) te ne smije sadržavati ime i prezime autora zbog zaštite anonimnost prilikom vrjednovanja od strane prosudbenog povjerenstva. Uz CD s fotografijama potrebno je dostaviti omotnicu s nazivima fotografija, imenom i prezimenom učenika, razredom te mjestom stanovanja. Spomenuti podatci služe kao zaporka.

Zadnji nadnevak za predaju fotografija je petak, 07.listopada 2016.do 12:00 sati u tajništvo škole. I ove godine očekuju vas brojne vrijedne nagrade, a proglašenje pobjednika i otvorenje izložbe planirano je u petak 14. listopada 2015. u 11.00 sati u matičnoj školi.

Želim vam dobro svjetlo. Za dodatne upute pitajte vaše učiteljice i učitelje, ili možete nazvati mene, Olivera Bešića, na 095/83-58-253.