U Dječjem vrtiću Bubamara Gornje Bazje održana edukacija za odgojitelje, stručne suradnike i roditelje na nivou Županije

U Dječjem vrtiću Bubamara Gornje Bazje održana je edukacija za odgojitelje, stručne suradnike i roditelje na nivou Županije pod nazivom “Za jednak start svakom djetetu”. Edukacija je bila usmjerena na pojašnjavanje razvojnih faza s ciljem lakšeg praćenja i poticanja razvoja djeteta, te pravovremenog uočavanja eventualnih odstupanja u razvoju kako bi se osigurale prikladne rane intervencije.

U interaktivnom predavanju u dva modula kroz teoriju, praksu i vlastita iskustva, svoje znanje podijelile su sa sudionicima predavanja edukacijske rehabilitatorice Josipa Blažević i Rina Bilota, te psihologinje Lidija Budimir i Marija Krip. “Za jednak start svakom djetetu” projekt je Udruge Sidro-odgojitelji u zaštiti prava djeteta u dječjem vrtiću.

– Zahvaljujemo Udruzi Sidro što je u okviru svojeg projekta odabrala našu Općinu, odnosno Vrtić. Današnji skup omogućio nam je susret i druženje s kolegicama i kolegama odgojiteljima s naše županije te stjecanje teorijskih i praktičnih znanja koja su danas s nama podijelili naši stručni predavači, a koja ćemo moći primijeniti u svom radu s djecom- poručili su. (Općina Lukač)

U Dječjem vrtiću Bubamara Gornje Bazje održana edukacija za odgojitelje, stručne suradnike i roditelje na nivou Županije