Branko Videković ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika općine Lukač

U društvenom domu u Turanovcu u subotu, 22. travnja održana je izvještajno – izborna skupština Udruge umirovljenika općine Lukač.

Nakon izbora radnih tijela i utvrđivanja kvoruma, podneseno je izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2023. godinu.

Zbog isteka četverogodišnjeg mandata razriješene su sve vodeće osobe i tijela Udruge. Za novog – starog predsjednika izabran je Branko Videković. Dopredsjednik je Ivo Lovrić, tajnik Ivo Ribić, a blagajnica Božica Ribić. Uz njih u Izvršni odbor izabrani su Blaženka Feletar, Josip Brlić, Branko Beneta, Ivan Mladić i Željka Lacko. U Nadzorni odbor izabrani su Kata Virovac, Marijan Mandić i Jasna Perić.

U planu rada za ovu godinu predviđena su redovna druženja, odlasci na izlete i posjete bolesnim i teže pokretnim članovima.
 

– Niti jedne naše aktivnosti ne bi bilo bez financijske podrške. Zato, uz niz donatora, posebno smo zahvalni Općini Lukač i načelniku Đuri Bukviću koji su nam glavna podrška u radu. Želim se zahvaliti svim članovima na ponovnom izboru za predsjednika. Nastojat ću i dalje uspješno voditi udrugu – rezimirao je predsjednik Branko Videković.

Rad skupštine i Udruge umirovljenika općine Lukač pozdravili su i predstavnici drugih umirovljeničkih udruga s područja Virovitičko – podravske županije te Dobrovoljnog vatrogasnog društva Turanovac i Kulturno umjetničko društva “Seljačka sloga” iz Turanovca te zamjenik načelnika općine Lukač Josip Kučan.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

Branko Videković ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika općine Lukač