Vrtiću na rastanku

Svečanom priredbom pod nazivom „Vrtiću na rastanku“ i podjelom diploma

u Dječjem vrtiću Bubamara Gornje Bazje, predškolci su se službeno oprostili od prijatelja iz skupine, odgojiteljica i vrtića.

U prepunom Društvenom domu u Gornjem Bazju, uz svoje odgojiteljice Ninu Pavlov, Ivonu Mrazović, Nadu Bartolić i Klaru Banić djeca su s puno veselja, uz ples, pjesmu i recitacije pokazala koliko su toga lijepoga i vrijednoga naučila, a podrška u plesu i pjevanju bili su im mlađi prijatelji iz skupine.

Dječja spontanost i opuštenost na ovakvim događanjima rezultat je međusobnog povjerenja odgojitelja i djece.

Zahvaljujem svim odgojiteljicama i svim ostalim zaposlenicima našeg vrtića na predanom radu, brizi i nemjerljivoj ljubavi koju svakodnevno pružaju na svome poslu.

Pripremali smo djecu za školu, za nove odgovornosti i za školske brige što ih sada čekaju i naša zadaća je završena.

Zahvaljujem roditeljima što su nam s povjerenjem svako jutro proteklih godina ostavljali ono što im je najvažnije u životu-svoju djecu.

Draga djeco i roditelji želimo vam zahvaliti na svakoj lijepoj riječi, osmijehu, podršci i suradnji tijekom ove tri godine, a posebno na suradnji oko organizaciji završne priredbe.

Želimo vam svima zajedno puno sreće u budućem uzbudljivom razdoblju vaših života s nadom da će se naši budući prvašići s radošću sjećati vrtićkih dana i svojih odgojiteljica.

Ravnateljica