Započeli radovi na projektu revitalizacije nogometnog igrališta NK Drava

U Terezinom Polju je započela realizacija najavljenog projekta „Izvedba sistema za automatsko navodnjavanje nogometnog igrališta NK Drava“ kojemu je dodan i projekt agrotehničke obrade terena i zasijavanje novog travnjaka.

Ukupna vrijednost radova je oko 40.000,00 eura, financirati će se iz proračuna Općine Lukač i programa Ministarstva turizma i sporta namijenjenog za revitalizaciju sportskih terena na temelju aplicirane prijave od strane općine.

Podršku projektu, u vidu pisanja projekta pružila je Razvojna agencija Virovitičko – podravske županije.

Ovim projektom uz HNK Lukač – 05, NK Bratstvo, Gornje Bazje ,NK Dinamo Kapela Dvor i NK Drava Terezino Polje dobiva kvalitetno Nogometno igralište sa ugrađenim automatskim navodnjavanjem.

Realizacijom projekta Općina Lukač unaprijedit će sportsku infrastrukturu na svojem području, te osigurati nogometnim klubovima i mladima kvalitetne uvjete za bavljenje sportom i rekreacijom.

Nakon provedenog postupka Javne nabave te odabira najpovoljnijeg izvođača započeti će radovi na pripremi terena, sijanju trave i izradi sistema za automatsko navodnjavanje koji će biti završeni u roku 30 dana.

NK DRAVA će svoje domaćinske utakmice odigravati na Stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.